Podcast Studio

Studio Filmbruket har en färdigt utrustad poddstudio. Här kan du spela in din podd, både enstaka produktioner, men även hela säsonger. Vi har paketlösningarna för alla nivåer. Och eftersom vi även arbetar med film, kan du också spela in video av ditt poddsamtal i vår studio, perfekt för att även kunna synas på exempelvis Youtube. Vårt team på Filmbruket hjälper gärna till med projektledning och tekniska lösningar före, under och efter inspelning, beroende på hur ditt behov ser ut. Vad heter just din podd? Vad är det för ämnen som driver dig? Kontakta oss om hur just ditt behov ser ut, så hjälper vi dig att genomföra det!

Manus och Idé

Har kan du få hjälp med att ta fram idé, koncept och redaktionellt innehåll som passar dig och din verksamhet. Ett innehåll ska slå igenom, märkas, vara trovärdigt och uppmärksammas.Ett systematiskt berättande kan med dramaturgiska grepp koppla på din organisation, eller företaget med slagkraftigt innehåll. Här får du hjälp med just detta för att din podd ska bli intressant och dra till sig lyssnare.

Inspelning

 

Vi kan hjälpa dig att hantera utrustningen under inspelning eller sändning av din podcast. Vår utrusning är portabel, så kan vi självklart åka ut till dig också.

Redigering

Här får du hjälp med redigering och att mixa innehållet, och lägga in jingel, eller ljudeffekter/ljudspår. Vi kan även producera egna ljudspår skräddarsydd för din poddcast. Vi kan också hjälpa till med publiceringslösningar var din podcast kan lyssnas på.

Enbart hyra av studion

Du har koll på ditt innehåll, vet hur du hanterar utrustningen, och vill redigera och publicera själv. Då går det utmärkt att bara hyra in sig i studion och sätta igång.