Filmstudio

Filmstudio

Våra lokaler på Studio Filmbruket är rymliga och trevliga, och vi har alla faciliteter som behövs för att göra inspelningen till ett nöje. Scenen är färdigt utrustad med belysning, kameror och utrustning för ljudupptagning. Scenen har bakgrund på två av sidorna, och ni har möjlighet att forma scenmiljön helt efter eget varumärke och profilering. Du kan titta på vilken typ av filmer vi gjort i vår studio via Filmbrukets hemsida här.

Digitala event

Vår scen på Studio Filmbruket rymmer allt från det lilla webinariet med en person framför kameran, till det större digitala eventet med fler personer på scenen, och fler miljöer att byta mellan. Sändningsteknik för sändning med flera kameror och implementering av presentationer och grafik är standard.

Skräddarsydda lösningar

Vi har monitorer där logotyp och grafik kan rulla, och bakgrunden kan bytas ut om ni vill ha specifika färger som associerar till ert varumärke. Möbler och interiördetaljer ordnar vi enligt önskemål via våra samarbetspartners, så att ni får en skräddarsydd miljö till just er inspelning.

Service

Vårt team på Filmbruket hjälper gärna till med projektledning och tekniska lösningar före, under och efter inspelning, beroende på hur ert behov ser ut. I våra lokaler finns det möjlighet för ombyte och att piffa till sig lite mellan tagningarna, och vi kan ordna med catering och annat gott för att hålla uppe energin hela dagen.Vi har en härlig soffhörna där hela teamet kan umgås bekvämt före, under och efter tagningarna.

Kontakta oss

Greenscreenstudio? Matlagning? Samtal och diskussioner? Presentationer och utbildningar? Vår studio för studioinspelningar och digitala events kan tillgodose de allra flesta behov och önskemål. Kontakta oss om hur just ert behov ser ut, så ser vi till att lösa det!

Behöver du hjälp med att spela in en film? Ta kontakt med oss på Filmbruket så hjälper vi dig gärna!

Studion


Scenen är 4*4 meter med neutralt golv


Bakgrunden står i vinkel, vilket skapar en stor yta och möjlighet till två sittningar under sändning eller inspelning


Vi har en klassisk neutral bakgrund som standard, men den kan uppgraderas till en färg eller stil som passar ert varumärke


Stora skärmar på stativ kan placeras i bakgrunden för att kunna visa logotyper, grafik eller annat passande


Möjlighet till möblering och interiöra detaljer för att skräddarsy miljön till era behov


Kameror, ljudupptagning och belysning för optimalt resultat är självklart standard