Fotostudio

Fotostudio

Studio Filmbruket är en fullt utrustad fotostudio för fotografering. Vi fokuserar på att bistå företag med produktfotografering och porträttfotografering för exempelvis hemsida, marknadsföring och press. Vår fotostudio är utrustad med high-key bakgrund, ljusboxar, blixtar och kameror, och självklart fotografer. Vi har allt ni behöver. Och är det något speciellt som står på agendan, hjälper vi mer än gärna till med att lösa det. Scenen har neutralt golv, och en rigg som gör det enkelt att skräddarsy för den setting ni behöver. Ni kan läsa mer om fotografering på filmbrukets hemsida här.

Service

Vårt team på Filmbruket hjälper gärna till med projektledning och tekniska lösningar före, under och efter fotosessionen, beroende på hur ert behov ser ut. I våra lokaler finns det möjlighet för ombyte och att piffa till sig lite innan porträttfotot tas och vi kan ordna med catering och annat gott för att hålla uppe energin och kreativiteten hela dagen. Vi har en härlig soffhörna där man kan hänga, och alla i ert team har möjlighet att sitta bekvämt och arbeta samtidigt som de hänger med på vad som händer på scenen.

Att fotografera sina produkter för e-handel eller marknadsföring innebär mer än att bara fotografera en bild. Det behövs en idé, ett koncept och en tydlig bild av vem målgruppen är, så att bilden utstrålar rätt budskap för att tilltala. Det är något helt fantastisk som sker när kreativitet får flöda, idéer sprudla och häftiga koncept får växa fram. Vårt team guidar dig, inspirerar dig och utvecklar tillsammans med dig hela vägen fram till färdiga, helt fantastiska, bilder.

Kontakta oss

Porträtt? Produktfoton? Content för Instagram? Kontakta oss om hur just ert behov ser ut, så ser vi till att lösa det!

Flexibel Fotostudio för porträtt- och produktfotografering


Scenen är 4*4 meter med neutralt golv


Bakgrunden står i vinkel, vilket skapar en stor yta och möjlighet till variation


Vi har en klassisk neutral fotobakgrund som standard, men den kan uppgraderas till en färg eller stil som passar ert varumärke


Utrustning för porträtt- och produktfotografering finns tillgängligt


Möjlighet till möblering, rekvisita och interiöra detaljer för att skräddarsy miljön och scenografin till era behov


Kameror och belysning för optimalt resultat är självklart standard