Budskap berättade
med känsla.

Fotostudio

 

Filmstudio

 

Podcaststudio

 

En lokal utrustad med allt du behöver för film, foto och digitala event, det är Studio Filmbruket. Lokalen har fantastisk takhöjd och rymmer en fin scen på 4*5 meter som är flexibel i sin utformning för att kunna fungera vilka behov som än uppstår. Ett team med kompetens inom projektledning och det tekniskt utförandet finns på plats. Vi har en härlig soffgrupp där ni kan sitta mellan tagningarna, och nybryggt kaffe så mycket ni behöver. Vårt team tar emot er och ser till att ni kan känna er som hemma Välkommen till Studio Filmbruket.

Kompetent team står redo där du behöver det


Projektledaren kan bistå med planering, logistik och kommer med input inför sändning eller inspelning


Studiovärden tar hand om er på plats, och kan ordna med catering och andra nödvändigheter när det behövs


Sändningsteknikern ser till att din digitala publik får en sändning i hög kvalitet att njuta av


Kameraoperatören ser till att ni är skarpa och fina i kanterna hela dagen


Grafikern kan hjälpa er med att utforma de grafiska plattor som syns före och efter sändning. Även namnskyltar och annan grafik kan grafikern hjälpa till med.

Så här arbetar vi

Undrar du hur det går till när man beställer film? Hur arbetar vi på Filmbruket tillsammans med dig för att få fram det allra bästa resultatet för ditt behov?

Låt dig inspireras!

Vi har producerat löpande filmer till vår ständigt växande kundkrets. Här har vi samlat ett urval av olika typer av filmer. Klicka dig in och låt dig inspireras till vad du och ditt företag själva kan göra!

Det här hjälper vi dig med

Är du osäker på vad du faktiskt kommer behöva? Oroa dig inte. Film är ingen statisk produkt. Våra exempel, och det vi kallar ”våra tjänster” är ett sätt att överskådligt definiera de vanligaste användningsområdena för film. Med det sagt, går det i slutändan inte att definiera allt, eftersom film, marknadsföring och kommunikation är kreativt, gränslöst och med oändliga möjligheter.

Våra tjänster

Vad säger våra kunder?

[logo-slider]